Öka Bredbandshastigheten

Om du har provat alla tips ovan och du fortfarande ser ingen förbättring – eller din anslutning bara inte kan hänga med dina internet behov – då kanske du vill överväga en ny affär, eller en ny ADSL bredband leverantör helt enkelt.

För att hålla kostnaderna nere, gå inte för en snabbare anslutning än du behöver. Om du bara använder webben för grundläggande uppgifter som e-post och udda bit surfning, då standardhastighet (genomsnitt 11Mb) bör vara bra, men om du har en upptagen hushåll eller göra en hel del streaming eller spel, kan du behöva välja en snabbare fiber affär.

Oavsett om du är i eller utanför kontraktet kommer att avgöra hur lätt det är att byta, så vi har de olika stegen nedan.
Om du är ute av kontrakt, är du fri att lämna

När din första promo-affär är över är det högst troligt att du redan betalar för mycket, eftersom de flesta leverantörer höjer kostnaderna. Men har ingen rädsla, du är faktiskt då fri att byta till en annan leverantör, eller att pruta en ny affär om du föredrar att hålla fast vid din nuvarande.

Helt enkelt ge din ADSL leverantör märker att du lämnar (vanligtvis 30 dagar) och börja jämföra erbjudanden som är tillgängliga för dig. Men kom alltid ihåg att annonserade hastigheter bara är en indikation på den hastighet Du kan få-de är baserade på den genomsnittliga hastigheten som mottas av minst 50% av en leverantörs nuvarande kundbas mellan 8pm och 10pm.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *