Tjäna pengar på nätet: vad man ska göra på internet för att göra ett bra boende

Jag säger “så att säga” eftersom i sanning, tjäna pengar på nätet är verkligen långt, långt ifrån lätt och du måste vara medveten om det.

Om det var, skulle det inte vara så många människor som skulle släppa sina planer på att få tillbaka ett jobb som anställd. Vi håller med…

Nu säger jag inte att det är omöjligt att försörja sig på internet vi en hemsida som heter tjanapengar.net, vilket är en väldigt bra hemsida att tjäna pengar på.

Det är fortfarande lättare att bli miljonär som arbetar på internet än att spela lotteri.

Du måste bara komma ihåg att detta kräver investeringar : tid, energi och finansiella.

Temporal: eftersom assimilering av alla kuggar i systemet, av den aktivitet som en är placerad sker inte över natten Energi: eftersom det första verksamhetsåret alltid är det viktigaste, det där vår hjärna kokar. Detta är det år då mycket data lagras och bearbetas. Finansiell: för om man vill lyckas är det nödvändigt att träna och investera i de verktyg som är nödvändiga för utövandet av sin verksamhet.

Så nu när du vet detta, du kommer säkert att fråga mig vilken typ av verksamhet att välja att starta på nätet och börja tjäna pengar.
Online-aktiviteter för att tjäna pengar

Jo för att vara uppriktig med dig finns det flera sätt att leva via internet.

Men för mig är bara några få verkligen värda att investera i.
Internetverksamhet

För det första är det säkraste sättet för mig att utveckla ett eller flera projekt på internet.

Att göra webmarketing på vissa sätt.

Att skapa en webbplats, skriva artiklar, göra videor kostar nästan ingenting när det gäller investeringar.

Detta innebär att det är fullt möjligt, om du gör det bra och du har niaque, att montera dina webbprojekt parallellt med ditt arbete som anställd.

Nu, om du berätta att skapa en artikel, en video eller en podcast per vecka är omöjligt är att du är säkert inte motiverad nog, att djupt ner du inte verkligen vill välja internet för att göra ett bra liv.

Var försiktig, jag klandrar dig inte om du är i det här fallet, tvärtom.

Jag säger bara att ibland vill du att vissa saker ska sluta med bara en låg grad av intresse.

Personligen vet jag att jag skulle vilja träna en kampsport, sätta mig i friidrott, dansa eller teater, men om jag ännu inte har bytt till handling är det att det inte är något som lockar mig mer än så, inte lika mycket som att göra webmarketing i alla fall.

Så det är upp till dig att se om du skapar en blogg, En Youtube-kanal eller podcasts verkligen tilltalar dig och att du är villig att investera lite av din tid, energi och pengar i den.

Om så är fallet finns det två möjligheter för dig att börja tjäna pengar från din verksamhet på nätet :

Antingen skapar du dina egna produkter som du marknadsför via dina blogginlägg, din Youtube-kanal och via ett nätverk av partners. Antingen du affiliate och främja andras produkter i din bransch.

Det andra fallet är särskilt intressant om du inte har tid att skapa egna produkter och dina webmarketing färdigheter är fortfarande lite för begränsad.

Eftersom hej, mellan en produkt från en partner som konverterar mycket bra och din produkt som har eller kan potentiellt ha problem att sälja på grund av dålig marknadsföring, Jag vet inte för dig men för mig valet görs snabbt.

Tillhörighet är också det val jag förespråkade när du skapar marknadsföring Haters eftersom jag absolut ville frigöra mig tid att göra vad som är viktigast för mig, att uttrycka mig i video.

Så det är det, om du bestämmer dig för att starta ett företag på internet, var noga med att :

Vet om du är verkligen attraherad av det Välja ett ämne som exciterar dig Skapa text -, video-eller ljudinnehåll minst en gång i veckan för att gradvis locka trafik Och marknadsföra dina produkter eller partners direkt i ditt innehåll eller indirekt, det vill säga genom partners eller genom en försäljningstunnel.

Med detta sagt, att skapa ett företag på internet är inte det enda sättet att göra ett bra liv.

Andra lösningar är tillgängliga för dig.
Sportspel

Bland dem är sportspel.

Och där skickar jag redan säker på att höja och berätta för mig att sportspel är stor bluff, att i slutändan är det aldrig den spelare som är vinnaren och blablabla och blablabla …

Jag erkänner att jag tänkte lite som du först.

Det var därför jag inte ville prova äventyret.

Men när jag började se resultaten av några av mina vänner och några entreprenörer, bah.. Tilt.

Faktum är att det du behöver veta om sportspel är att det inte är så det brukade vara.

Idag finns det Programvara ganska skarp, men lite dyr, vilket gör det möjligt att jämföra revbenen hos alla bookmakare för att vara säker på att genom att satsa på samma match på två olika bookmakers kommer du att vara lönsam.

Jag tänker inte ljuga för dig, Jag har inte gått in i ämnet mer än så.

Så jag tycker att det är lite mer komplicerat än så i praktiken.

Men hej, om sportspel är ett ämne som intresserar dig så rekommenderar jag att du går och tittar på träningen av Maxence Rigottier på sportspel, lägger jag länken i beskrivningen.

Men för att börja tjäna pengar på nätet finns det också en annan lösning.
Poker

En något mindre säker lösning än den tidigare 2 eftersom det kräver ganska skarpa färdigheter i statistik och särskilt en bra kontroll av stress, Jag heter: poker.

Eftersom ja, med tillkomsten av internet, kan du nu Spela poker hemifrån, med spelare från hela världen när som helst på dagen.

Förresten, för rekordet skapade jag med vänner den första pokerföreningen i min ingenjörsskola och en av medlemmarna är nu i laget France poker och gör ett extremt bra liv.

Men innan han levde ett bra liv tränade han fortfarande i statistik för ett bra år.

Att säga att du aldrig har något utan ingenting.

Om du vill komma in i det rekommenderar jag att du registrerar dig på pokerstrategy-webbplatsen.

Du hittar många tutorials att lära sig poker och kommer att ha rätt till en välkommen erbjudande att börja spela online gratis.

Jag lägger länken i beskrivningen.
Leave a Reply

Your email address will not be published.