Vad mer är VPN användbart för

För en hemanvändare kan VPNS det vara lite komplicerat, men det är inte så läskigt. Låt oss säga att något bröt i datacentret, och det är natt ute och du är redan hemma. Naturligtvis vill du inte gå till jobbet i mörkret. Men du kan inte ansluta till datacentret på distans.

Det är där VPN klienten hjälper. Du installerar bara ett speciellt program, loggar in på det och får tillgång direkt till datacentret (som om du var med det på det lokala nätverket). Samtidigt kommer din anslutning att skyddas och krypteras.

Låt oss titta på ämnet för en VPN-klient för en hemanvändare mer detaljerat. Låt oss säga att du vill komma till någon webbplats, men här är problemet, författarna till webbplatsen tog och blockerade din leverantör (ibland händer det, ja).

Bäst VPN 2022 | VPNS.se

Eller du vill titta på någon video på YouTube, men de säger “ledsen, det här innehållet är inte tillgängligt för ditt land”, även om vänner säger att de är alla OK. Det visar sig att din leverantör gav dig en utländsk adress, eller de förstörde någonstans och ansåg att din adress var utländsk (du kommer aldrig att veta det ändå). Och sen då?
Leave a Reply

Your email address will not be published.